Vásárlási feltétel

A termékek adott alkalmazásra való megfelelőségének eldöntése a vevő felelősségi körébe tartozik. 

Amennyiben a termék rendelkezik biztonságtechnikai adatlappal azt a kiszállítás időpontjára vonatkozó  e-mail-hez csatoljuk.

Amennyiben a termék rendelkezik garancia jeggyel azt minden esetben a kiszállítás idejére vonatkozó dátummal és bélyegzővel látjuk el.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

 A megrendelés elküldésével a megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, valamint azt is, hogy a személyes adatait kizárólag a Sasvári és Fiai Octavia Bt ismerheti meg. Önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárul ahhoz, hogy a fent meghatározott személyes adatai kezelésével és felhasználásával a Sasvári és Fiai Octavia Bt közvetlen megkeresés módszerével, áruinak és szolgáltatásainak ajánlásával, valamint piackutatás céljából elektronikus és/vagy postai úton reklámcélú anyagokat küldjön. Kijelenti, hogy tájékoztatást kapott jogairól, miszerint a Budapes, IX. Ecseri út 2 címen, valamint a skodadoktor@skodadoktor.hu ügyfélszolgálati e-mail címen bármikor tájékoztatást kérhet adatainak kezeléséről és kérheti azok helyesbítését, illetve törlését, valamint tudomásul veszi, hogy a fenti hozzájáruló nyilatkozat bármikor indoklás és korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonható.

Vásárlási feltételek
17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:

1. Cégadatok:
Cég neve: Sasvári és Fiai Octavia Bt
Cégjegyzékszám: 13-06-030061
Adószám: 24628363-1-13
Telefon: +36-1-631-1531
E-mail: skodadoktor@skodadoktor.hu
Web oldal: www.skodadoktor.hu

2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai: Az oldalakon látható termékek képe mellett jelenik meg a termékinformáció. Ennek hiánya esetén bővebb információt elérhetőségeinken kérhet. A feltüntetett árak kizárolag internetes megrendelés esetén érvényesek. 

3. Az ajánlati kötöttség idejéről: Honlapunkon keresztül megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát.

Megrendelése csak akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!
Az áru átvétele: Budapest IX. Ecseri út 2. területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, ennek részleteiről, érdeklődjön elérhetőségeinken. Egyéb településre postai úton, illetve MOL posta ponton tudjuk a megrendelt árut eljuttatni, melynek költségei a megrendelőt terhelik(A szállítási feltételek szerint). A megrendelt termékek szállítási idejéről külőn e-mailt küldünk.

4. Elállás joga Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett áru értékét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot: - szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; - olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ; - olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, ha a terméket a vásárlást követően használatba fogta,ha bármilyen átalakításnak vetette alá, feltéve, hogy a termék megfelel a rajta feltüntetett minőségi követelményeknek.

5. Garanciális feltételek Termékeinkre a Magyar Törvények szerinti garanciát vállalunk. Ezt az időtartamot a termék gyártója és típusa határozza meg. A garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, valamint dobozával együtt érvényesíthető. A garancia nem terjed ki a termékek szállítására illetve a kiszállási költségre.
A Vika gyártmányú utángyártott, Kínából származó termékeinkre garanciát NEM VÁLLALUNK. 

6. Három napos cseregarancia
Ha az átvétel módja házhozszállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő három naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket haladéktalanul kicseréljük. A cseredarabot postán juttatjuk el a megadott szállítási címre.(A hibás termék beérkezését kővetően.) A hibás terméket eredeti csomagolásában, dobozával együtt kérjük visszajuttatni (Budapest IX. Ecseri út 2 - Skodabolt).

8. A garancia nem érvényesíthető amennyiben:
 - a terméken égés, törés, repedés, vagy egyéb fizikai, nem rendeltetésszerű használatból származó sérülés látható
 - A garanciális vagy Szavatossági idő lejárt.

9. Cseregarancia: Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

10. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek: - Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget - ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET - KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

11. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok: - 1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.

Kosár
 
Keresés
Keresés:
Email küldés
 

© 2015 Skodadoktor
Webáruház készítés, honlapkészítés - primahonlap.hu